Pappa, mamma, pappa och sex barn!

Pappa, mamma, pappa och sex barn!

Pappa, mamma, pappa och sex barn!

Axelina, Erik och Benny lever tillsammans med sex barn, hund och två katter. På Instagram sprider de massor av kärlek varje dag och vill inspirera andra att våga leva. Här berättar Axelina om hur de träffades och vad som är det bästa med deras relation.

Hur ser er familj ut?

Vår familj består av Pappa Benny 38, Mamma Axelina 37, och Pappa Erik 39 år. Sedan har vi även 6 barn varav 4 är hemmaboende. Jag har ett barn sedan innan, Owen, 21 år, som jag födde som 16-åring. Sedan har jag och Benny 3 gemensamma barn: Izabella 18, Elza 10, och Lion 7 år. Erik har sedan tidigare förhållande Alina 14 och Aaron 8 år. Vi har även en hund som heter Jussi och katterna Mimmi och Maj-Björn.

Hur träffades ni?

Jag och Benny hade varit tillsammans sedan 17 år när vi fick fnurra på tråden så att säga. Det blev mycket irritation och bråk vilket resulterade i separation, mycket skedde i ren impulsivitet.

Men sagt och gjort, Benny flyttade till en lägenhet medan jag bodde kvar i huset. Efter ett tag träffade jag Erik och blev förälskad. Samtidigt hade irritationen mellan mig och Benny börjat lägga sig, fram smög sig återigen kärleken. Jag förstod absolut ingenting. Hur är det ens möjligt att på en och samma gång ha så mycket känslor. Hur kan man vara jättekär och glad men på samma gång olycklig, ha en saknad och vara ledsen? Jag förstod verkligen inte men jag förstod allvaret i att jag för varje dag mådde sämre och sämre.

Benny besvarade fortfarande mina känslor men förstod nog inte hur dåligt jag verkligen mådde. Erik, konstigt nog, tröstade mig och tänkte att det var övergående. Hjärnan var till slut bara som mos, när jag slutligen började känna för varje ny dag som kom att jag inte orkar må såhär imorgon igen. Då insåg jag att något måste göras. Hur svårt kan det vara och välja? fick jag höra, men hur väljer man mellan två underbara personer som man älskar? De får lämna mig i så fall för jag tänker inte göra ett val.

Jag visste vilket personlighetsmatch killarna var så jag föreslog att vi skulle leva tillsammans alla 3. Så blev det och vilken succé det blev såhär 2.5 år senare!


Vad vill ni säga till de som drömmer om att leva i familjeformer utanför normen?

Lev precis hur du vill. Livet är för kort för att tänka på normer. Vems påhitt är det egentligen vad som är "rätt" eller "fel"? Livet är till för att levas, det är inte bara till för att överlevas. Det är så mycket bättre att ångra saker man gjort än saker man inte gjort!

Vad är det bästa med er relation?

Det är att vi varenda dag har så himla roligt tillsammans. Våran gemenskap är helt otrolig och vi har så mycket kärlek. Framförallt våran lycka!


Hur ser den bästa lördagskvällen ut hos er?

Då har vi under dagen vintertid varit ute och kört skoter. När vi kommer hem gör vi lite plockmat och käkar. Eftersom vi fortfarande är lite frusna blir det en dusch och sedan hoppar vi i våra fulsnygga men ack så mysiga pyjamaser. Hela familjen tar sitt täcke till soffan, doften av smörpopcorn sprider sig i huset, ljusen på bordet tänds. Netflix startas och vi hittar en rolig familjefilm. Myser ihop oss alla i soffan, kollar på film, äter popcorn och är tacksamma över livet.

Något ni vill tipsa våra följare om?

Utmana dig själv - sluta säga att du inte kan om du aldrig testat.
Våga leva utanför normen - börjar folk snacka, avslöja själv sanningen. Den rätta sanningen kommer ifrån er själva. Det människor gör är att de hittar på en egen historia om sådant de inte vågar fråga men vill gärna skapa en bild av det.
Tro på dig själv - du är bra, du är jättebra, du är vacker och du duger som du är. De som inte uppskattar dig förtjänar heller inte dig. Sätt ditt egna värde högt och lita på dig själv.

Följ Axelina, Erik och Benny på Instagram: @pappamammapappa6barn
❤️ 💚 💜

Kommentarer

  • Min mamma ska går i din ansikte eftersom du tar hennes kylsapet. DDISPODNSODJNPOA!!!

    Näkläs den

Lämna kommentar

*Obligatorisk