Förskola

Hej pedagog! Hos oss hittar du normkreativa barnböcker som lever upp till förskolans läroplan och arbetet med lika behandling. Vi erbjuder också bokhandledningar, gratis metodmaterial, sagostunder och utbildningar. Saknar du något? Hör av dig och berätta, vi vill gärna möta upp era behov! Ps. Anmäl till vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter eller kampanjer!

Normkreativa barnböcker till förskoleåldern 0-6 år

Porträtt av Lady Busty och Miss Shameless som håller i boken Konrad lussar

Bjud in till sagostund med Dragqueens

Hurra! Nu kan alla förskolor bjuda på en magiskt sagostund med Dragqueens. Det enda som behövs är att samla barnen vid en skärm, plocka fram frukt och trycka på play! Varje sagostundär ca 20-30 minuter lång.

Köp sagostund

Fyll på med ny kunskap

Vi har alla med oss olika erfarenheter och förväntningar som påverkar vårt bemötande av andra människor. Genom att ge hela arbetslaget möjlighet att ta del av våra böcker och utbildningar skapar ni en gemensam grund att stå på, vilket stärker både vuxna och barn.

En stor hög med böcker.

Gör som Haninge

När Haninge ville fylla på bokhyllan med representation satte vi ihop färdiga paket med normkreativa böcker, affischer, figurer och arbetsmaterial. Allt skickades ut till respektive förskola och vi höll i hela processen, från urval till leverans. Hör av er så hjälper vi er också!

Kontakta oss

Följ oss på Instagram

Tillsammans förändrar vi världen.