Våra föreläsare

Föreläsning, workshop och handledning

Våra föreläsare har lång erfarenhet av att utbilda och är väldigt uppskattade. På alla våra utbildningar har vi fokus på hur vi skapar praktisk förändring. Vi hjälper dig gärna!

Porträtt av Kristina Henkel

Kristina Henkel

Kristina är expert på jämställdhet och normkreativitet och utbildar alltifrån arbetslag med 10 personer till storföreläsningar med 1500 personer. Kristina Henkel har bland annat skrivit böckerna En jämställd förskola & skola och Ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2 samt gjort metodmaterialet ALLA RÄTT och filmerna För en jämställd skola till Skolverket. Kristina Henkel är påläst, insatt och engagerad och bjuder på tankeväckande övningar och många skratt. Med Kristina på scenen blir det inte tråkigt.

Föreläsningar:
Normkreativitet, hur funkar det?
100 möjligheter - jämställdhet i praktiken!
ALLA RÄTT en skola fri från våld

Porträtt av Leone Milton

Leone Milton

Leone är journalist och författare till serien Ta makten på OLIKA. Hon föreläser ofta för elever på skolor eller träffar lärare och föräldrar runt om i Sverige. Leone varvar teori med sin egen personliga berättelse och resa, och bjuder på övningar som hjälper unga att bygga en stark självkänsla och få syn på alla de strukturer i samhället som håller dem tillbaka. Engagerat och intressant!Föreläsningar:
Ta makten, för att det funkar!

Marie Tomičić

Marie har en bakgrund i forskningen och är van att utbilda alltifrån studenter och pedagoger till ledare i industrin. Hon är författare till böckerna Ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2, Ta makten 1 och Ta makten 2. Marie brinner för att paketera viktig kunskap på ett enkelt och roligt sätt. Marie har också hållit på med improvisationsteater och gillar roliga övningar.

Föreläsningar:
Ta makten, för att det funkar!