Vinn signerat ex av Miriam och den magiska tröjan!

Win a signed copy of Miriam and the magical shirt!

Win a signed copy of Miriam and the magical shirt!

ATTENTION! THE CONTEST IS CLOSED AND THE WINNERS NOTIFIED VIA MAIL.

Do you follow Johan and John on Instagram? Every day they spread lots of love with their account @PappaPappaDotter. For OLIKA, they have written the book Miriam and the magical sweater , inspired by their life together. A wonderful book about play, friends and everyday life at preschool.💜

Miriam loves unicorns, patches and rainbows. So do the fathers. But still they say no when Miriam wants her rainbow sweater on the first day at the new preschool. It's lucky that Miriam doesn't always do what the fathers say.

COMPETE by telling us what is MAGICAL to you!

Three happy winners will receive a book, signed by the fathers Johan and John, directly in the mailbox.💚


Miriam and the Magic Shirt
is written by Johan & John Valencia, and drawn by Bettina Johansson.

The competition ends on 23/1 at 12:00.

Comments

 • Vad som är magiskt för mig, är hur mycket bättre dagens föräldrar / vårdnadshavare är i deras pedagogiska metoder! Att man stöttar barnen i deras transformation istället för att motarbeta. Så viktigt!
  Mvh Stolt faster till 3 fina barn

  Angelica on

 • Magiskt för mig är när jag märker att godheten finns i de flesta människor. Jag går med kryckor eller rullator (jag är 35 år) och ofta springer folk göre för att hålla upp/öppna dörrar. Det är magiskt!

  Vanja on

 • Magiskt för mig är när mina barn sover en hel natt. Dvs mamman är utvilad.

  Nina on

 • Magi för mig en de små stunderna i vardagen när mina småbarn påminner sin mamma om att se det vackra i allt från “mamma, mamma TITTA lövet är brunt”, " till mamma titta snön är kall". Att få upptäcka världen på nytt genom små, små ögon och få en förmån att vara " här och nu" och glömma allt annat i en stressig värld. Magin finns alltid där, men vi vuxna har glömt hur vi hittar den.

  Elin on

 • Jag tycker att mareld är magiskt. Jag har sett det flera gånger när jag dykt i havet.

  Anna Nordin on

 • Vad som är magiskt för mig är när jag läser bok för mina barn och de lär sig nya ord, en riktig mysstund för oss

  Isabell Johansson on

 • Magiskt för mig är när jag ser mina barn ställa upp för varandra när det verkligen gäller!

  Lotta on

 • För mig är det att se mina döttrars relation. Den är magisk. Att se hur de älskar varann, hur de hjälper varandra och hur lillan ser upp på storasyster som gör allt för sin lillasyster även när hon helst hade suttit ensam vid sitt skrivbord så låter hon lillasyster sitta i knät på henne och tjöta och hon kollar på henne med kärlek bara ist för att bli trött och irriterad. Även om hon vill vara själv elr bara är trött så skiner hon upp av lillasyster. ❤️Bara att se kärleken mellan dem är magiskt. Tänk att de för alltid kommer att ha varandra. ❤️
  Är rätt säker på att den ena kommer “komma ut” en dag och då är jag extra glad att hon har mig och sin syster. Det är faktiskt sjukt att man ens ska behöva “komma ut” nu 2023. Det är lika vanligt att vara bi elr straight (och allt där emellan) som hetero men är man inte hetero så måste man komma ut med det?! 🥴 Hade gärna läst denna bok för min lilla tjej, och är rätt säker på att äldsta kommer att lyssna också och diskutera den! 😍🙏 Så jag hoppas på vinst nu verkligen 🙏

  Bex on

 • Att jag som självstående förälder till en 5-åring i veckan tar min examen till förskollärare 😭 Jag fick pausa ett par ggr och så sjukt tufft har det varit men jag gjorde det!!! 💪💪💪😄❤️‍🔥

  Matilda on

 • Just nu är det magiska i livet när dagen rullar på utan för mycket skav mellan syskonen. Till exempel en trevlig stund vid kvällsmat eller en mysig nattning. I det lilla bor det stora

  Tina on

 • Magisk för mig är att, efter en lång dag på jobbet, mötas av två barn som slänger sig i min famn och ropar mamma! Jag slås fortfarande av det underbara i att jag faktiskt är en mamma!

  Caroline on

 • För mig är det magiskt att se mina barns syskonrelation växa fram.

  Marie-Louise Andersson on

Leave a comment

* Required fields