Barnens bokklubb - böcker för alla barn, 0-12 år

Normkreativa, roliga och spännande böcker varannan månad till din brevlåda. Sex prisvärda klubbar med leverans ända fram till dörren. Välj mellan en löpande eller en fast prenumeration. Överraskningar med jämna mellanrum!

Väljer du den löpande prenumerationen kan du hoppa över en bok eller säga upp prenumerationen när du vill. Flexibelt och enkelt utan bindningstid! Tecknar du en fast prenumeration kan du luta dig tillbaka, vi skickar ut alla böcker som ingår och därefter avslutas prenumerationen. En fin present att ge bort!

Vad säger andra?

Den bästa bokklubben vi har testat (det har blivit ett gäng de här 15 åren som förälder!) Böckerna gestaltar varsamt, ärligt och ödmjukt olika familjer. Barnet tas på allvar och alla får ta plats. Inkludering, representation och delaktighet är självklara normer.

Emma Widegren

Att få en bok i brevlådan varann månad är perfekt. Vi har två barn så vi är med i Jordgubb och Delfin. Hela familjen ser fram emot när en ny bok från OLIKA förlag kommer, vi älskar att läsa och att böckerna är så tänkvärda och roliga!

Lina Johanssson

Jag gav mina barnbarn bokklubben i present. Så många fina berättelser! Allting funkade så bra med leveranser och allt.

Mormor Barbro

Jag måste bara få tacka för alla fina böcker! Så glad att jag hittade er till mina två barnbarn. Så ett extra tack för bra och viktiga böcker.

- Helena (farmor)

Det är som att få julklappar hela året!
- Vera, 9 år

Så glad jag blev när jag hittade en bokklubb som har annat än normböcker med mamma, pappa, barn!

Farmor Hanna

Augusti månads böcker i OLIKAs bokklubb

När sommaren fortfarande värmer har vi flera fina böcker att bjuda på. Närvarande och roliga pappor och lek för de yngsta. Och en ny bok med de vilda piraterna för de lite äldre.

För de som börjat läsa blir det en ny UppfinnarJohanna, som kommer ut som lätt att läsa. Uppdrag Skrämmarna är lika spännande som den låter och för de lite äldre blir det mystik och spänning i boken Isen. Klicka på böckerna nedan för att läsa mer om varje bok.

Går du med i bokklubben idag är det här de böckerna du får som första bok.

Följ oss på Instagram

Tillsammans förändrar vi världen!