Barnens bokklubb - böcker för alla barn, 0-12 år

Normkreativa, roliga och spännande böcker varannan månad till din brevlåda. Sex prisvärda klubbar med leverans ända fram till dörren. Välj mellan en löpande eller en fast prenumeration. Överraskningar med jämna mellanrum!

Väljer du den löpande prenumerationen kan du hoppa över en bok eller säga upp prenumerationen när du vill. Flexibelt och enkelt utan bindningstid! Tecknar du en fast prenumeration kan du luta dig tillbaka, vi skickar ut alla böcker som ingår och därefter avslutas prenumerationen. En fin present att ge bort!

Den bästa bokklubben vi har testat (det har blivit ett gäng de här 15 åren som förälder!) Böckerna gestaltar varsamt, ärligt och ödmjukt olika familjer. Barnet tas på allvar och alla får ta plats. Inkludering, representation och delaktighet är självklara normer.

Emma Widegren

Att få en bok i brevlådan varann månad är perfekt. Vi har två barn så vi är med i Jordgubb och Delfin. Hela familjen ser fram emot när en ny bok från OLIKA förlag kommer, vi älskar att läsa och att böckerna är så tänkvärda och roliga!

Lina Johanssson

Jag gav mina barnbarn bokklubben i present. Så många fina berättelser! Allting funkade så bra med leveranser och allt.

Mormor Barbro

Jag måste bara få tacka för alla fina böcker! Så glad att jag hittade er till mina två barnbarn. Så ett extra tack för bra och viktiga böcker.

- Helena (farmor)

Det är som att få julklappar hela året!
- Vera, 9 år

Följ oss på Instagram