Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba med oss!

Oktober 2021

Just nu letar vi efter dig  som älskar att uttrycka dig och berätta historier digitalt!

Det rörliga språket har blivit det stora språket och därför letar vi efter dig som gillar och är van att stå framför kameran och blir OLIKAs egen programledare! Du gillar det vi gör, har många egna idéer och kan klippa enklare filmer och och redigera i olika program samt lägga på enklare ljud. Våra uppdrag handlar om alltifrån att skapa filmklipp om våra böcker och utbildningar till att sända från olika event vi skapar. Ett plus är om du gillar att resa runt.

Vi söker framför allt samarbete med dig som redan är frilansare inom området, eller dig som vill arbeta på timmar då och då. Varmt välkommen med att höra av dig till marie@olika.nu.

OLIKA är en av Sveriges ledande aktörer i att utmana stereotyper med normkreativitet som verktyg. Alltid med visionen om en jämställd och jämlik framtid. Vi drivs av våra värderingar och erbjuder litteratur, utbildningar och kommunikationslösningar till privatpersoner, förskolor, skolor, bibliotek och företag. Vi har ett kontor i Linköping och ett på Kungsholmen i Stockholm.