PRIDETÄVLING! Vinn 3 valfria böcker! 💙 💚 💜 ❀ 🧡 💛

PRIDE COMPETITION! Win 3 books of your choice! 💙 💚 💜 ❀ 🧡 💛

PRIDE COMPETITION! Win 3 books of your choice! 💙 💚 💜 ❀ 🧡 💛

Hooray for PRIDE going on around the country! We celebrate with a competition! Participate by:

1. Look around among our lovely PRIDE BOOKS!

2. Tell us which 3 books you want to win and why!

We will draw a winner on September 1!đŸ„ł

The winner will be contacted via email.

Good luck! 💙 💚 💜 ❀ 🧡 💛

Comments

  • Snyggt fint Therese, kroppens ABC, vem Ă€r kĂ€r i Abel Svensson. Jag vill vinna för att de verkar spĂ€nnande och det Ă€r bra att lĂ€sa.

    Jennie Maevy on

  • Lovis och mammorna letar alltid böcker som skildrar vĂ„r familj och alla typer av familjer och skulle sĂ„ gĂ€rna vilja vinna:
    Vi tvÀttar bilen
    NĂ€r vi blev en till
    Konrads klÀnning

    Therese Berg on

  • Skulle jĂ€ttegĂ€rna vilja vinna bokpaketet PRIDE för 6-9 Ă„r till min Ă„rskurs 1! SĂ„ otroligt viktiga viktiga böcker för vĂ„ra lĂ„gstadieelever!

    Matilda on

  • Hej
    Jag Ă€r chef pĂ„ en mottagningsenhet dĂ€r vi tar emot nyanlĂ€nda barn/ungdomar frĂ„n 6 till 19 Ă„r. I vĂ„r undervisning skulle det vara fantastiskt att utöka bokbestĂ„ndet med sportpridepaketet 9-12Ă„r. Jag prenumererar pĂ„ bokpaket till mina barnbarn sedan 5 Ă„r tillbaka. Böckerna Ă€r vĂ€ldigt bra. Tack för ert viktiga arbete đŸ™đŸŒˆâ€

    Åza Jarlsdotter on

  • Jag skulle vilja vinna de tre böckerna som ingĂ„r i Pridepaketet 3-6 Ă„r. Min skrutt fyller 3 Ă„r snart sĂ„ det vore en perfekt present.

    Vi har innan försökt lĂ€sa Kroppens ABC som vi lĂ„nade frĂ„n biblioteket men tror att hen var alldeles för liten för det dĂ„. SĂ„ vore perfekt att kunna ha den hemma nu och kunna gĂ„ igenom den i lugn och ro. Vi har Ă€ven lĂ€st andra böcker om Kivi som varit uppskattade sĂ„ tror att detta skulle vara en hit hĂ€r ocksĂ„ – och sĂ„ Ă€r det sĂ„ skönt med hen som anvĂ€nds hela tiden eftersom det Ă€r vad jag sjĂ€lv anvĂ€nder. Piraterna skulle vara nĂ„got helt nytt för oss, men utifrĂ„n vad jag sett/lĂ€st sĂ„ tror jag att det skulle kunna bli en ny favorit bland oss hĂ€r hemma.

    Tuss on

  • Om jag vinner önskar jag fĂ„ böcker om regnbĂ„gsfotbollsspelare dĂ„ det Ă€r sĂ„ viktiga förebilder för vĂ„rt barn: Du tar den Hedvig, Satsa allt Olivia och Rött kort Therese. Happy Pride!

    Beatrice on

  • Jag Ă€r nybliven bitrĂ€dande rektor pĂ„ en F-3 skola. Vi arbetar mycket med vĂ€rdegrunden men saknar böcker som Ă€r normkritiska. Jag skulle vilja att eleverna fick lĂ€sa/höra böckerna om barnen i Lyckeskolan, t.ex Svea Fors. De moderna sagorna Ă€r underbara och Ă€ven fotbollsböckerna om Kosse mfl. Jag skulle bli jĂ€tteglad om jag vann nĂ„gon av dessa.

    filippa folkjern on

  • Jag vill vinna Min familj för att den sĂ„ fint visar olika familjer, Konrads klĂ€nning för glĂ€djen och Mysteriet i höghusen för att mammorna i boken liknar mammorna i vĂ„r familj.

    Jenny on

  • Jag vill vinna bokpaketet 3-6 Ă„r till mina Ă€lskade döttrar sĂ„ de fĂ„r se fler familjer som vĂ„r, utanför normen.

    Natalia Lindqvist on

Leave a comment

* Required fields