Organisation & företag

 

Kommunicera med en specialskriven barnbok

Läs mer
Samtal med Röda korset på Bokmässan i OLIKAs monter.

Anlita oss för normkreativ kommunikation

Läs mer
Illustration. Resa och Robin åker tåg och läser en tidning.
Porträtt av Christina Knight

Gör jämställdhet med Mad Women

Christina Knight är en av Sveriges mest framstående Creative Directors och arbetar idag genom sin egen verksamhet Mad women agency/UKnight med fokus på jämställdhet och mångfald i kommunikationsbranschen.

Upptäck Mad Women
En vuxen läser Mix bygger för två barn.

Gör som Byggnads

När Byggnads ville jobba med jämställdhet och få framför allt fler tjejer att bli intresserade av byggsektorn köpte de in barnboken Mix bygger! och samarbetade med förskolor för att nå ut till barnen. Vi gjorde en specialtryckning och lade till “utvalt av Byggnads” på framsidan. Inne i boken lade vi till ett uppslag där några som jobbar inom bygg fick berätta om hur roligt det är att jobba i branschen. Allt för att inspirera till en jämställd framtid!

Till boken Mix bygger
Illustration. Resa och Robin åker tåg och läser en tidning.

Gör som Trafik i Mälardalen

När Tim, en del av SJ, ville lyfta kollektivtrafiken skapade vi fem berättelser till deras tidning. Karaktärerna Resa och Robin provade tåg och buss och förklarade viktiga saker på roliga sätt. Det blev fem berättelser som sedan sattes samman till en broschyr och delades ut i 10 000 exemplar till intresserade lärare och skolor som jobbade vidare med materialet. Heja kollektivtrafiken!

Följ oss på Instagram