PRIDETÄVLING! Vinn 3 valfria böcker! 💙 💚 💜 ❤️ 🧡 💛

PRIDETÄVLING! Vinn 3 valfria böcker! 💙 💚 💜 ❤️ 🧡 💛

PRIDETÄVLING! Vinn 3 valfria böcker! 💙 💚 💜 ❤️ 🧡 💛

Hurra för PRIDE som pågår runtom i landet! Vi firar med en tävling! Delta genom att:

1. Titta runt bland våra härliga PRIDEBÖCKER!

2. Berätta vilka 3 böcker du vill vinna och varför!

Vi drar en vinnare 1 september!🥳

Vinnaren kontaktas via mail.

Lycka till! 💙 💚 💜 ❤️ 🧡 💛

Kommentarer

 • Snyggt fint Therese, kroppens ABC, vem är kär i Abel Svensson. Jag vill vinna för att de verkar spännande och det är bra att läsa.

  Jennie Maevy den

 • Lovis och mammorna letar alltid böcker som skildrar vår familj och alla typer av familjer och skulle så gärna vilja vinna:
  Vi tvättar bilen
  När vi blev en till
  Konrads klänning

  Therese Berg den

 • Skulle jättegärna vilja vinna bokpaketet PRIDE för 6-9 år till min årskurs 1! Så otroligt viktiga viktiga böcker för våra lågstadieelever!

  Matilda den

 • Hej
  Jag är chef på en mottagningsenhet där vi tar emot nyanlända barn/ungdomar från 6 till 19 år. I vår undervisning skulle det vara fantastiskt att utöka bokbeståndet med sportpridepaketet 9-12år. Jag prenumererar på bokpaket till mina barnbarn sedan 5 år tillbaka. Böckerna är väldigt bra. Tack för ert viktiga arbete 🙏🌈❤

  Åza Jarlsdotter den

 • Jag skulle vilja vinna de tre böckerna som ingår i Pridepaketet 3-6 år. Min skrutt fyller 3 år snart så det vore en perfekt present.

  Vi har innan försökt läsa Kroppens ABC som vi lånade från biblioteket men tror att hen var alldeles för liten för det då. Så vore perfekt att kunna ha den hemma nu och kunna gå igenom den i lugn och ro. Vi har även läst andra böcker om Kivi som varit uppskattade så tror att detta skulle vara en hit här också – och så är det så skönt med hen som används hela tiden eftersom det är vad jag själv använder. Piraterna skulle vara något helt nytt för oss, men utifrån vad jag sett/läst så tror jag att det skulle kunna bli en ny favorit bland oss här hemma.

  Tuss den

 • Om jag vinner önskar jag få böcker om regnbågsfotbollsspelare då det är så viktiga förebilder för vårt barn: Du tar den Hedvig, Satsa allt Olivia och Rött kort Therese. Happy Pride!

  Beatrice den

 • Jag är nybliven biträdande rektor på en F-3 skola. Vi arbetar mycket med värdegrunden men saknar böcker som är normkritiska. Jag skulle vilja att eleverna fick läsa/höra böckerna om barnen i Lyckeskolan, t.ex Svea Fors. De moderna sagorna är underbara och även fotbollsböckerna om Kosse mfl. Jag skulle bli jätteglad om jag vann någon av dessa.

  filippa folkjern den

 • Jag vill vinna Min familj för att den så fint visar olika familjer, Konrads klänning för glädjen och Mysteriet i höghusen för att mammorna i boken liknar mammorna i vår familj.

  Jenny den

 • Jag vill vinna bokpaketet 3-6 år till mina älskade döttrar så de får se fler familjer som vår, utanför normen.

  Natalia Lindqvist den

Lämna kommentar

*Obligatorisk