Vill du göra praktik hos OLIKA?

Vad roligt att du är intresserad av att göra praktik hos oss på OLIKA. Vi tar emot praktikanter från en rad olika utbildningar och just nu letar vi framför allt efter praktikanter med intresse av klimatfrågor och marknad och sociala medier. Gillar du att stå framför kameran och kommunicera är det ett extra plus. Vi jobbar digitalt så det är inte problem om du inte bor i Linköping eller Göteborg där vi har kontor. 

Hur gör jag för att söka praktik hos OLIKA? 

Skicka in ett CV och ett personligt brev till marie(at)olika.nu där du berättar varför du vill göra praktik hos just OLIKA. Vi tar emot cirka en till två praktikanter per år. Du är välkommen att söka även om du inte har de specifika intressena nedan. 

SÖKES: Praktikant med stort intresse för klimat och miljö
Nu erbjuder vi praktik för dig som vill bidra till att bokbranschen ska ställa om. Vi jobbar hårt med klimatfrågor men det är en stor fråga och vi behöver all hjälp och alla idéer vi kan få för att tillsammans nå Parisavtalet. Och tiden är knapp. Har du kunskaper om det här och vill prova att jobba aktivt med oss, hör av dig till info@olika.nu så skissar vi på ett upplägg!

SÖKES: Praktikant med stor intresse för Tiktok, Snap mm
Nu finns det möjlighet för dig med goda kunskaper i sociala medier som Tiktok, Snap mm att göra praktik hos OLIKA. Vårt mål är att utbilda unga i jämställdhet och jämlikhet och hitta fler sätt att nå ut. Hos oss får du mycket eget ansvar och får vara med i den dagliga verksamheten.Mer vi söker:  

En sportig och utåtriktad person till TELL YOUR SPORT STORY

Under 2023 åker TYSS ut på turné! Nu söker vi någon som kan jobba i projektet och vara med på festivaler och cuper, runt om i Sverige. 

Vi söker dig som är:

  • sportig, utåtriktad och tycker om att prata med människor och särskilt barn.
  • är bra på SoMe-medier, med fördel TikTok och Snapchat!
  • du tycker om att stå både framför och bakom kameran.
  • du är flexibel, tillgänglig och självständig och ser lösningar snarare än hinder.
  • du är initiativrik, orädd och ansvarsfull och kan hantera stressiga situationer som kan uppstå.
  • vi tror att du är runt 20-30 år
  • B-körkort är ett krav
Läs mer på tellyoursportstory.se!